Robeco Brand Online: kennis delen op het hoogste niveau. Alle richtlijnen, stramienen, bestanden en beelden 24/7 beschikbaar voor alle internationale kantoren.

Het Kanker Instituut is de nieuwe naam voor alle oncologische afdelingen binnen het Erasmus MC. Facilion verzorgde de implementatie van de nieuwe naam.

Ministerie van EZ investeert in een online loket voor het opmaken en bestellen van huisstijlmiddelen. En verdient het ook weer snel terug.

Een nieuwe huisstijl invoeren is geen alledaagse klus. Zadkine koos voor Facilion om de implementatie te begeleiden.

Iedere Rijksambtenaar een visitekaartje via de module van Facilion. Eenvoudig, snel en efficiƫnt.

Wageningen UR (University & Research centre) heeft gekozen voor een revitalisatieslag van haar huisstijl. Aan Facilion is gevraagd om dit proces te begeleiden.

Een merkplatform voor Hogeschool Inholland. Een enorme ontlasting voor de interne DTP afdeling en gemak voor studenten en docenten.

De Gemeente Rotterdam heeft Stadswinkels in alle deelgemeentes. Facilion zorgde voor een uniforme uitstraling op elke locatie. Van de signing op de gevel tot aan het meubilair.

Ruim 600 papieren interne informatiefolders. Dozen met externe folders. Volle rekken en balies. Hopelijk met de laatste versie? De PDF van de folders apart uploaden naar de website. Ondoorzichtig updateproces van de content. En de verantwoording hiervan. Dat is vanaf nu verleden tijd bij Reinier de Graaf in Delft dankzij een online applicatie die Facilion mocht bouwen.